Sunbob Tan

Een heerlijke minivakantie met een vakantiebruin kleurtje als bonus.. dat is wat de professionele zonnesessies bij Sunbob je geven. De professionele apparatuur is een paradijs aan comfortabele features. Wat dacht je van tv of dvd kijken tijdens het zonnen? Of ontspannen profiteren van een kleurentherapie in combinatie met heerlijke aroma?
Na de zorgvuldige intake (waarbij we controleren of je 18 jaar of ouder bent, je huidtype vaststellen en een individueel zonadvies geven) kun je beginnen aan de minivakantie. Alle zonnebanken zijn voorzien van heerlijke ventilatie, waardoor je nooit meer hoeft te zweten tijdens het zonnen. Lekker briesje of zelfs een verkoelende waternevel tijdens het zonnebad? Je stelt het gemakkelijk in op de Ergoline zonneapparatuur die we in onze vestigingen hebben staan.

Dus ben je toe aan een gezonde bruine teint? We zien je graag bij Sunbob Tan!