Filosofie van Sunbob

Onze visie: gezond bruin, ook in de toekomst

Bij Sunbob ben je aan het goede adres als je heerlijk ontspannen wil genieten van warme zonnestralen. Wij vinden dat je alleen heerlijk kunt ontspannen wanneer je zeker weet dat er met aandacht en deskundigheid voor je wordt gezorgd. Daarom zorgen wij voor de juiste sfeer, de juiste vriendelijkheid en bovenal het juiste zonadvies voor jouw individuele huidtype. Op onze comfortabele en professionele zonneapparatuur geniet je dan ook met een gerust hart. Wij laten al meer dan vijf jaar zien dat een verantwoorde zonnekuur prachtige bruiningsresultaten geeft!

Wij adviseren en stimuleren onze klanten dan ook om verstandig met de zon (buiten en binnen) om te gaan. Bij Sunbob zul je dan ook niet het advies krijgen om drie, vier keer per week of zelfs vaker gebruik te maken van zonneapparatuur. Wanneer je het hele jaar door een paar keer per maand bij ons komt zonnen, zul je veel langer en veel meer plezier beleven aan je huid. We voorspellen dat een gezonde bruine teint in de toekomst de trend zal zijn, in plaats van het ‘poepiebruin’ dat sommige mensen nastreven. Een goede ontwikkeling vinden wij – het zal de consument bewuster maken van de gezonde opbouw van een mooie bruine teint. Iets waar onze deskundige zonneconsulenten al jaren op hameren.

Bij Sunbob laten we je graag zien en voelen hoe deze visie resulteert in een minivakantie met een prachtig bruin resultaat!